Over Ons

VIER HET BUITENLEVEN

 

Het buitenleven moet gevierd worden en dat kan op Camping Jena. Hier kun je kamperen op een landgoed te midden van uitgestrekte bos- en natuurgebieden.

 René en Annemiek Goutziers namen de camping in 2023 over en kijken terug op een geweldig eerste seizoen waarin ze hun Brabantse roots combineerden met de Achterhoekse gastvrijheid. Dit bleek een recept voor succes, dat ze in 2024 dan ook zullen blijven toepassen. René en Annemiek zijn een perfect stel voor het runnen van een camping. René heeft een achtergrond als meubelmaker en is al jaren actief in de wereld van muziekfestivals. Annemiek heeft een zorgachtergrond. Het koppel was dealer van The Big Green Egg en de twee bourgondiërs zullen hun grote, groene vriend dan ook regelmatig aanslingeren. De campinggasten genieten natuurlijk mee van hun culinaire uitspattingen. René heeft twee rechterhanden en Annemiek een gave om het overal gezellig te maken. Aanpakkers met het hart op de juiste plek.

De camping van ruim zes hectare ligt op Landgoed Enghuizen in de Achterhoek, in het buitengebied van gemoedelijk Hummelo en op een steenworp afstand van Doetinchem. Het is de ideale plek voor levensgenieters, cultuurfanaten, gezinnen met jonge kinderen, liefhebbers van natuur en een gemoedelijke festivalsfeer. Verken vanaf thuishaven Jena de prachtige Achterhoek per fiets of gewoon te voet.

De receptie bevindt zich in een statige, sfeervolle boerderij uit 1851 waarvanuit je welkom wordt geheten en er altijd iemand klaarstaat om je op weg te helpen.

Een fijne tijd op Camping Jena!

René & Annemiek Goutziers