Hummelo

0314-381457

Boek hier

Faciliteiten

Sanitair

Op het terrein staan drie sanitairgebouwen waarvan één met extra wasruimte voor de baby’s en mindervaliden.Het gebruik van de voorzieningen is gratis.

Wasserette

Op de camping is er een aparte wasserette met een wasmachine,droger, strijkplank met strijkijzer.

Tevens is hier gelegenheid voor de handwas. Voor het gebruik van de wasmachines en droger kunt u in de receptie wasmunten en drogermunten kopen.

Boodschappen

De dichtstbijzijnde supermarkt is de Spar in het dorp op slechts 1,8 km. Hier kunt u 7 dagen in de week terecht.

Fietsverhuur

Wij verhuren het gehele seizoen door in samenwerking

met de lokale fietsenmaker dames-, heren- en kinderfietsen . Tevens is het mogelijk elektrische fietsen, tandems, mountainbikes  en kinderzitjes te huren.Voor stoere meiden en jongens (9+) hebben we bmx fietsen te huur voor op het crossbaantje.

Lekkere trek

Op loop afstand van de camping vind je ‘t Wapen van Heeckeren een gemoederlijk cafe/restaurant waar je terrecht kunt voor een heerlijke lunch, borrelplank of dinner. Voor de kinderen is er een speeltuintje. Op de camping vind je tijdens de vakantieperiode met regelmaat een leuke foodtruck, bakken we verse pizza’s in onze houtoven of kun je gezellig aanschuiven voor een “hap” uit eigen moestuin.

Kapschuur

Bij de ingang van de camping staat een fraaie half open kapschuur waar u bij slecht weer droog kunt zitten. Hier kun je tevens gebruik maken van gratis wifi.

Kanoën

Maak een leuk tochtje over de Oude IJssel richting Doetinchem of Doesburg of combineer je kano-tocht met een steptocht. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Familie activiteit?

Boer Harm komt graag met zijn prachtige paard Odin en zijn gezellig huifkar langs om een ritje te maken door het prachtige Hummelo. Voor meer informatie kijk op: www.deklevenhorst.nl

Openlucht zwembad Hoog-Keppel

Een leuke bijkomstigheid tijdens de zomer is dat gasten van Camping Jena gratis dagkaartjes kunnen krijgen voor het gemoedelijke dorps zwembad in Hoog-Keppel, het zwembad beschikt over een diep-bad, een ondiep-bad met een grote glijbaan & een peuter doe-bad. Daarnaast zijn er diverse speeltoestellen & een blote voetenpad. Het zwembad is gemakkelijk per fiets te bereiken of binnen 5 minuten met de auto.