Hummelo

0314-381457

Boek hier

Omgeving

Camping Jena ligt op landgoed Enghuizen aan de rand van het dorp Hummelo en haar prachtige bossen in de gemeente Bronckhorst één groot, groen wandel- en fietsgebied. Ook golfers kunnen hier hun hart ophalen op de prachtige 18-holes baan in Hoog-Keppel of Zelhem.

De toegangsweg  van de camping sluit direct aan op het uitgebreide knooppunten-netwerk van de Achterhoek. Tevens zijn gratis fietsroutes te verkrijgen in de receptie die u naar en langs de mooiste plekjes in Hummelo en omgeving leiden o.a. Doesburg, Zutphen en het kleinstestadje van Nederland: Bronkhorst. In de nabijgelegen omgeving zijn er tal van prachtige kastelen te bewonder. Zin in een culinaire fietservaring? Wellicht is het happen en trappen arrangement iets voor u, deze start bij ons in het drop bij restaurant de Gouden Karper.

Voor wie van echte Achterhoekse gezelligheid houdt is een bezoek aan de nabij gelegen winkelstad Doetinchem ook een aanrader, vooral op de marktdagen Dinsdag en Zaterdag of op één van de vele terrasjes in de binnenstad genieten van de gemoedelijke sfeer behoren tot de mogelijkheden.

Voor jong en oud is er het gezellige Hessenbad een openluchtzwembad in Hoog-Keppel (op fiets afstand), bij slecht weer is er het prachtige compleet vernieuwde subtropische zwembad Rozengaarde in Doetinchem. Hou je van een extra uitdaging? Wat dacht je van waterskieën, wakeboarden of zelfs flyboarden. Het kan allemaal in de buurt.

Bij aankomst ontvangt u van ons een leuk en handig boekje “Achterommetjes” met hierin tal van bezienswaardigheden in de nabije omgeving. Nieuwsgierig? Kijk hier voor een beknopte online versie.